X

سائل: با موسیقی صدای مردم افغانستان را به گوش جهان می رسانیم

شنبه, ۷ شهریور ۱۴۰۵

 

 

حمید سائل، سرپرست گروه قوالی افغانستان، در حاشیه اجرای این گروه در برنامه «روایت رحمت» در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی موسیقی ایران با اشاره به اجرای سه قطعه قوالی در وصف حضرت محمد (ص) گفت: در این برنامه سه قطعه قوالی در وصف حضرت محمد (ص) اجرا کردیم که از قطعات محلی افغانستان بودند و در میان مردم افغانستان، مردم ایران و مهاجران افغانستانی طرفداران بسیاری دارند.
او با بیان اینکه حضور در چنین برنامه‌هایی برای هنرمندان مهاجر امیدبخش است، افزود: خوشحال بودیم که در این برنامه سهم داشتیم و از برگزارکنندگان تشکر می‌کنیم که برای ما ارزش قائل شدند و فرصت دادند تا در کنار دیگر هنرمندان حضور داشته باشیم و توانایی‌های خود را ارائه کنیم.
سائل ادامه داد: ما درد دل و حرف‌هایی داشتیم که می‌خواستیم از طریق موسیقی بیان کنیم. تلاش کردیم صدای مردم مهاجر افغانستان را به گوش جهانیان برسانیم. حضرت محمد (ص) جایگاه ویژه‌ای در میان مردم افغانستان دارند و مردم این کشور ارادت و محبت بسیاری نسبت به پیامبر اکرم (ص) دارند. امیدوار بودیم اجرای ما برای همه مسلمانان جهان شادی‌آفرین باشد و مخاطبان از آن لذت ببرند.
این هنرمند با اشاره به نقش هنر در ایجاد ارتباط میان جوامع مختلف اظهار کرد: هنر مجموعه‌ای از عناصر مختلف است که در کنار یکدیگر معنا پیدا می‌کند. تصویر، فیلم، صدا، شعر و موسیقی هرکدام بخشی از این مجموعه هستند و زمانی که در کنار هم قرار می‌گیرند، ظرفیت هنر برای تأثیرگذاری و ایجاد ارتباط بیشتر می‌شود.
وی افزود: برگزاری چنین برنامه‌هایی باعث می‌شود گرایش کودکان، نوجوانان، جوانان و عموم مردم به هنر بیشتر شود و روابط فرهنگی و اجتماعی میان جوامع مختلف گسترش پیدا کند. هرچه این برنامه‌ها گسترده‌تر و مستمرتر برگزار شوند، می‌توانند به رشد فرهنگی جامعه کمک بیشتری کنند. امیدواریم در آینده نیز شاهد برگزاری برنامه‌های جدید باشیم.
سرپرست گروه قوالی افغانستان در پایان درباره اعضای گروه گفت: خلیل حاجی‌زاده و نصیر نصرت آوازخوانان گروه بودند، وکیل احمد هاشمی نوازنده طبل، حمیدرضا هاشمی رباب‌نواز، عبدالقادر جان سرشار نوازنده دوتار و حمید ساحل نیز سرپرست گروه بود.

 

رویداد هنری «روایت رحمت» که همزمان با هفته وحدت و به مناسبت گرامیداشت هزار و پانصدمین سال میلاد حضرت محمد(ص) در محوطه مجموعه تئاتر شهر برگزار می‌شود، امشب در آخرین شب خود نیز از ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰ میزبان مخاطبان خواهد بود.

 


>