برج آزادی میزبان آیین «شب شعر و موسیقی» شد
جمعه, ۱۵ اسفند ۱۴۰۴

آیین «شب شعر و موسیقی» عصر پنجشنبه ۱۴ اسفندماه در مجموعه فرهنگیهنری برج آزادی برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسیقی ایران، آیین «شب شعر و موسیقی» عصر روز پنجشنبه ۱۴ اسفندماه توسط دفتر موسیقی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن موسیقی ایران، با مشارکت دفتر شعر و ادبیات معاونت امور فرهنگی و بنیاد رودکی برگزار شد. این برنامه با هدف گرامیداشت دیدارهای سالانه رهبر شهید با شاعران و هنرمندان در نیمه ماه مبارک رمضان و در پانزدهمین روز ماه صیام برگزار شد.
در بدو ورود مهمانان به مجموعه برج آزادی، بخش نمایشی با شعار «حیدر حیدر» به استقبال حاضران رفت.
اجرای این برنامه را سیدمحمدجواد شرافت برعهده داشت. در ابتدای مراسم نیز حاضران به تماشای نماهنگی با عنوان «گل گندم» نشستند که به یاد کودکان شهید مدرسهای در میناب ساخته شده بود. این قطعه از تولیدات مرکز موسیقی حوزه هنری بوده و شعر این اثر را محمدمهدی سیار سروده است.

در پی حمله اسرائیل و آمریکا به جمهوری اسلامی ایران در روز شنبه ۹ اسفندماه، یک مدرسه دخترانه در شهر میناب در جنوب ایران هدف حمله قرار گرفت که بر اثر آن ۱۶۵ دانشآموز دختر جان خود را از دست دادند.
پس از پخش این نماهنگ، بخش شعرخوانی با حضور شاعرانی چون ناصر فیض، علیرضا قزوه، محمود حبیبی کسبی،عبدالرحیم سعیدی راد، علی داودی،رضا یزدانی،یاحا کاشانی و فاطمه نانیزاد برگزار شد و این شاعران آثاری را در وصف رهبر شهید قرائت کردند.
در ادامه برنامه، محمد گلریز به اجرای آواز پرداخت و عاشیق التفات داودیبیگی نیز قطعهای را اجرا کرد. اجرای گروه سرود «ساکنان آسمان» به سرپرستی علی شریفی نیز از دیگر بخشهای این مراسم بود.
حسن ختام این برنامه رونمایی از قطعه «ایرانمرد» بود؛ اثری که توسط بنیاد رودکی در راستای ایفای مسئولیت فرهنگی و هنری تولید شده است. این قطعه با آهنگسازی و خوانندگی سیدمحسن حسینی و شعری از میلاد عرفانپور ساخته شده و میکوشد با زبان هنر، روایتگر برههای مهم از تاریخ معاصر و بیانگر همبستگی ملی در برابر تجاوز دشمنان باشد.
مهدی شفیعی معاون امور هنری، بابک رضایی مدیرکل دفترموسیقی، اسحاق شکری مدیرعامل انجمن موسیقی ایران، علی مردانی مدیرکل هنرهای نمایشی، آیدین مهدیزاده مدیرکل هنرهای تجسمی, هادی آرزم و… از جمله مهمانان حاضر در این مراسم بودند