X

مراسم گرامیداشت استاد سلیم مؤذن زاده برگزار شد

سه شنبه, 21 دی 1395

آیین گرامیداشت زنده‌یاد استاد سلیم موذن‌زاده اردبیلی مداح اهل بیت(ع) دوشنبه ۲۰ دی با عنوان «مرصع‌خوان خورشید» در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی انجمن موسیقی جوان، علی مرادخانی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در مراسم بزرگداشت مرحوم سلیم موذن زاده، پیام سیدرضا صالحی امیری، سرپرست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را قرائت کرد که متن پیام بدین شرح است:

برگزاری آیین بزرگداشت و تجلیل از مقام مرحوم سلیم موذن‌زاده اردبیلی و تکریم شخصیت فرهنگی و خدمات اجتماعی ایشان با توجه به سبقه و سابقه پرفضیلت خاندان موذن زاده اردبیلی و جایگاه معنوی آن بیت شریف از والد معظم او مرحوم شیخ عبدالکریم موذن زاده اردبیلی نخستین موذن رادیو ایران و برادر والای او مرحوم رحیم موذن زاده که از موذنین نامی اسلام بود، اقدام شایسته و ارزنده ای است که باید از بانیان و مجریان آن صمیمانه تقدیر و تشکر کرد.

سبک منحصر به فرد مرحوم سلیم موذن زاده و صدای نافذ و پرقدرت و شیوه مرصّع خوانی در کنار مدح و منقبت و ابراز ارادت خالصانه او به خاندان عصمت و طهارت (ع) نام و یاد سلیم موذن زاده را در جامعه فرهنگ مدار ایران اسلامی ماندگار خواهد کرد و امید است در این آئین، ابعاد شخصیت مرحوم موذن زاده تبیین و زمینه تداوم و تعالی شیوه آوازی موذن زاده به نحو شایسته فراهم گردد.

موجب تصدی و خورسندی است که فرزند برومند استاد جناب آقای ودود موذن زاده به عنوان خلف صالح آن مرحوم حافظ میراث گرانقدر و شان و منزلت خاندان خود هستند.

از خداوند متعال برای آن مرحوم علوّ درجات و برای همه عزیزان حاضر توفیق روز افزون مسالت دارم.

حسام‌الدین سراج از خوانندگان کشورمان در بخشی از این مراسم گفت: آنچه که بیش از پیش استاد مؤذن‌زاده را ماندگار کرد، صدق و صفای او بود.

وی اظهار داشت: در وجود هر خواننده‌ای اگر صدق و صفا باشد قاعدتاً بر دل‌ها تأثیر خواهد داشت و استاد سلیم مؤذن‌زاده براساس ارادتی که به خاندان اهل بیت علیهم‌السلام داشت توانست بر مردم اثرگذار باشد.

این خواننده کشورمان تصریح کرد: صدای مرحوم مؤذن‌زاده معمولاً از بم خاص شروع می‌شد و ناگهان صدای بم را تبدیل به اوج می‌کرد به طوری که حتی اگر نیم ساعت یا بیشتر هم می‌خواند هیچ کسی خسته نمی‌شد و هر جا اراده می‌کرد اوج بخواند، اوج می‌خواند.

وی ابراز داشت: مرحوم مؤذن‌زاده اردبیلی درباره انتخاب شعر و سرمایه شعری واقعاً سرمایه‌دار بود؛ به زبان فارسی، ترکی و عربی شعر می‌خواند؛ در یک آنْ لحن و زبان شعر را تغییر می‌داد.

سراج خاطرنشان کرد: سلیم مؤذن‌زاده وقتی می‌خواند تماشایی بود؛ دیدن هنر ایشان و شگفتی‌های وجودی ایشان واقعاً جالب بود.

 

چاپ
>