X

پنجمین جلسه‌ی نخستین مجمع سالیانه‌ی انجمن موسیقی ایران برگزار شد

شنبه, 6 خرداد 1396

پنجمین جلسه‌ی نخستین مجمع سالیانه‌ی انجمن موسیقی ایران با حضور رؤسای انجمن استان‌های خوزستان، شهرکرد، البرز، یزد، و قم در محل این انجمن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی انجمن موسیقی ایران، این جلسه با حضور بهرام جمالی مدیرعامل انجمن موسیقی ایران، رضا دادویی معاون اجرایی انجمن موسیقی ایران، سیدتقی آقایی رئیس انجمن موسیقی استان قم، سهیلی‌زاده رئیس انجمن موسیقی استان یزد، معتمدیان عضو هیئت‌مدیره‌ی انجمن موسیقی شهرکرد، کوراوند رئیس انجمن موسیقی استان خوزستان، باستانی‌نژاد رئیس انجمن موسیقی استان البرز در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد.

در ابتدای این دیدار بهرام جمالی مدیرعامل انجمن موسیقی ایران با اشاره به ضرورت توسعه‌ی روابط شعب استانی با تدوین شیوه‌نامه‌ی اجرایی همکاری‌های مشترک، تعامل هرچه بیشتر شعب استانیِ انجمن را خواستار شد و با مهم خواندن سرمایه‌های موسیقی استان‌ها،معرفی هنرمندان جوان و فعال در بخش‌های مختلف موسیقی و توجه به پیشکسوتان موسیقی نواحی کشور را بعنوان اصلی‌ترین دارایی‌های موسیقی در سطح کشور دانست و لزوم توجه و حمایت از آن‌ها باجذب مشارکت نهادهای دولتی و غیردولتی در برنامه‌های سالانه را مهم‌ترین وظیفه‌ی شعب استانی برشمرد. در ادامه هر یک از رؤسای شعب استانی در دو نوبت صبح و عصر ضمن تشریح گزارش عملکردِ سال ۹۵ به ارائه‌ی برنامه‌های خود در سال ۹۶ پرداختند و از برگزاری نخستین مجمع سالیانه‌ی انجمن موسیقی ایران که در این دوره از فعالیت انجمن برای اولین‌بار اتفاق افتاده است ابراز خرسندی کردند.

سیدتقی آقایی رئیس انجمن موسیقی استان قم در مورد اهمیت برگزاری این جلسه گفت: در سال‌های گذشته این اولین‌بار هست که این ارتباط بین شعب مختلف انجمن موسیقی صورت می‌گیرد. یکی از مواردی که جناب جمالی در این جلسه مطرح کردند بحث مدیریت انجمن استان‌ها به صورت یک مدیریت فعال و هوشمند بود که بسیار مهم است. همچنین در این جلسه مدیران انجمن‌ها با جایگاه حقوقی، و امکانات حقوقی‌ای که قانون برای آن در نظر گرفته تا حدود زیادی آشنا شدند. و مطالبی که جناب جمالی در مورد مدیریت و نحوه‌ی سامان‌دهی انجمن مطرح کردند بسیار مفید بود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: مسئله مهم این است که انجمن‌ها روابط‌شان را با هنرمندان منطقه‌ی خود بیشتر و بهتر کنند. راهکار را جناب جمالی در همین جلسه مطرح کردند و آن بحث جایگاه حقوقی و لزوم هویت‌بخشی انجمن‌ها بود که اگر این مورد حل شود خودبه‌خود بحث روابط به‌راحتی مرتفع می‌شود.

علی باستانی‌نژاد رئیس انجمن موسیقی استان البرز در مورد اهمیت برگزاری این جلسه توضیح داد: خیلی از مواردی که قبلاً به‌عنوان سؤال برای بیشتر رؤسای انجمن‌ها مطرح بود در این جلسه روشنگری شد و خیلی از ابهامات برطرف شد و راه‌های حرکت به سمت اهداف انجمن موسیقی ایران با تفصیل بیشتری از سوی مدیرعامل انجمن بررسی شد.

وی در ادامه گفت: ما از طریق نهادهای مردمی ارتباطاتمان را گسترش می‌دهیم و خواهیم داد و مقداری از درون‌دولتی بیرون خواهیم آمد. مهم‌ترین اقدامی هم که امسال انجام شد بحث ثبت انجمن‌ها بود که جناب جمالی به‌موقع و خیلی خوب در این زمینه عمل کردند.

کاوه معتمدیان عضو هیئت مدیره‌ی انجمن موسیقی شهرکرد در این خصوص عنوان کرد: اگر انجمن‌ها اختیارات لازم و این توانایی را داشته باشند که بتوانند کارهایی را به‌صورت مستقیم اما با توجه به مسائل قانونی پیش ببرند خیلی خوب و مفید خواهد بود.

وی افزود: همان‌طور که جناب جمالی فرمودند رؤسای انجمن‌ها می‌بایست تمام تلاش‌شان را برای به‌رسمیت شناساندن انجمن استان‌شان انجام دهند وگرنه صرف اینکه انجمنی شکل بگیرد هیچ عملی برای پیش‌برد فرهنگ موسیقی در آن منطقه صورت نمی‌گیرد.

سهیلی‌زاده رئیس انجمن موسیقی استان یزد در مورد این جلسه گفت: آشنایی با مدیرعامل انجمن موسیقی ایران و رؤسای دیگر انجمن‌های موسیقی و آشنایی با تجارب آنها یکی از مهم‌ترین اتفاقاتی بود که در این جلسه میسر شد.طرح‌هایی که آقای جمالی مطرح کردند بسیار خوب بود: استفاده از تجربیات چهره‌های فاخر و تجلیل از آنها، بحث جوانان در عرصه‌ی موسیقی، نشر آثار موسیقی، سایت کنسرت آفلاین برای معرفی هنرمندان در سطح کشور و موارد زیاد دیگری که در رویکرد انجمن می‌تواند تأثیر بسیار زیادی داشته باشد.

چاپ
>