بازگشت ققنوس
چهارشنبه, 26 آذر 1404

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی موسیقی ایران، در حالی که پنج سال از خاموشی استاد محمدرضا شجریان می گذرد قرار است دو آلبوم از آخرین اجراهای او که در سال های پایانی زندگانی اش بر روی صحنه اجرا شده است منتشر شود.
آلبومهای «بانگ دُهُل» و «سر در گریبان» که آهنگسازی آنها را خودِ محمدرضا شجریان به همراه مجید درخشانی و سعید فرجپوری برعهده داشته اند دو آلبومی هستند که روز شنبه ۲۹ آذر رونمایی خواهند شد.
این آثار در آوازهای دشتی، بیات ترک و دستگاه راست پنجگاه طراحی و اجرا شده اند و به سال هایی مربوط می شوند که هنوز بیماری مانع از فعالیت های صحنه ای استاد شجریان نشده بود.
این دو آلبوم در جریان آخرین کنسرت های محمدرضا شجریان در سال ۱۳۹۳ در شهرهای مختلف اروپایی نیز به اجرا در آمده است و اکنون به توسط نشر «دل آواز» در دسترس مخاطبان قرار میگیرد.
همچنین در برنامه رونمایی این آلبوم ها قرار است چند اثر از این پروژه موسیقایی با سازهای ابداعی زنده یاد محمدرضا شجریان نیز اجرا می شود.